Δωρεάν Εγγραφή στο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας

εκδηλώστε σήμερα το ενδιαφέρον σας για την Ασύρματη παραγγελιοληψία και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας !!!

  Τι ώρα θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  ( όλα τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά )

  Το κόστος των πακέτων μας

  Το πρόγραμμα παραγγελιοληψίας προσαρμόζετε παντού : μπορεί να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε συσκευή νέας τεχνολογίας όπως tablets, κινητά τηλέφωνα , ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα όπως android, apple, windows, linux.

  Ασύρματη επικοινωνία: όλες οι συσκευές μέσα στο σύστημα παραγγελιοληψίας επικοινωνούν με το ασύρματο router της επιχείρησης σας και μέσω αυτού συνδέονται με τον web server της εταιρίας μας με αποτέλεσμα όλες οι συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους.

  Θερμική εκτύπωση παραγγελιών: οι παραγγελίες σας μπορούν να εκτυπώνονται σε χαρτί με θερμικούς εκτυπωτές ή να εμφανίζονται σε οθόνες όπως tablet, tv, POS με την δυνατότητα του ePrinting οι παραγγελίες εμφανίζονται ιεραρχικά και ευανάγνωστα.

  Ασφάλεια Cloud δεδομένων : Το σύστημα παραγγελιοληψίας στην έκδοση Cloud αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας σε ασφαλή servers που διαθέτουμε στην Ευρώπη μέσω κρυπτογραφημένων καναλιών επικοινωνίας

  qrcodeΚατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή παραγγελιοληψία για συσκευές Android Download - Old

  Διαφορετικά απλά επισκεφτείτε την σελίδα του Demo με τον αγαπημένο σας Browser (Firefox,Chrome,Opera κτλ)

  Demo Account: admin/admin , user/user, eprint,eprint